22.09.2016

SCANDIC TRANS AVAA TERMINAALIN TUKHOLMAAN

 

Mustasaarelainen kuljetusalan yritys Scandic Trans Oy avaa terminaalin Tukholmaan. Terminaalin ansiosta Scandic Trans pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin, sillä kuljetusajat Ruotsiin lyhenevät ja kuljetuksia pystytään valvomaan yhä tehokkaammin. Tämä tarkoittaa kustannussäästöjä myös asiakkaille. Asiakkaille voidaan tarjota nykyään myös varastointi- ja käsittelypalveluja Tukholmassa Uusi terminaali on auki ympäri vuorokauden, joten tavaraa voi viedä ja tuoda mihin vuorokauden aikaan tahansa. Terminaalin ansiosta autojen lastausta voidaan optimoida ja autot voidaan lastata täyteen. Toimitusjohtaja Mikael Löfqvistin mukaan terminaalin perustaminen on ollut Scandic Transin suunnitelmissa pitkään.

– Kappaletavaroiden vienti ja tuonti Ruotsiin on kasvanut viime vuosina, joten meillä on tarvetta laajentua ja kehittää omaa kuljetusverkostoamme. Erityisesti elintarvikkeiden määrä on kasvanut, mutta niin on myös tavallinen lavarahti. Nyt meillä on mahdollisuus välivarastoida rahtia omassa terminaalissamme ja saada lähetykset nopeasti eteenpäin.
Scandic Trans käyttää Ruotsissa useita alihankkijoita, joten nouto- ja jakeluverkosto toimi hyvin. Yhteistyökumppaneilta edellytetään luotettavuutta ja erittäin korkeaa laatua. Löfqvistin mukaan yrityksellä on Tukholmassa myös oma yhteyshenkilö. Scandic Trans hoitaa asiakkaan puolesta kaikki ajojärjestelyt ja seuraa niiden toimivuutta alusta loppuun.

– Meillä on mahdollisuus hoitaa lämpösäädeltyjen ja viileiden tuotteiden sekä pakasteiden siirtokuormauksia. Koska elintarvikekuljetukset ovat vahvuutemme, haluamme varmistaa, että voimme palvella elintarvikeasiakkaita entistä paremmin.
Tukholman terminaali sijaitsee Huddingessa noin 10–15 kilometrin päässä keskustasta. Sijainti on erinomainen, sillä satamat ja tärkeimmät valtatiet ovat lähellä.
Scandic Trans on toiminut maantiekuljetusten viennin ja tuonnin ammattilaisena Pohjoismaissa ja Euroopassa reilun kahden vuosikymmenen ajan.

> Tiedote (pdf)

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle