20.04.2017

Scandic Trans palkkasi myyntiedustajan Ruotsiin

Scandic Trans on palkannut tytäryhtiöllensä Scandic Logistiksille myyntiedustaja Joakim Lassenin. Lassen huolehtii ruotsalaisista ja tanskalaisista asiakkaista sekä etsii uusia asiakkaita, jotka tarvitsevat kuljetuspalveluita Suomeen. Hän työskentelee Helsingborgissa.

 

Lassen on työskennellyt aiemmin 7 vuotta bensiini- ja dieselmarkkinoinnin parissa myymäläpäällikkönä OKQ8-ketjussa sekä 10 vuotta DIN-X:ssä ensin myyjänä ja sitten myyntipäällikkönä.


– Kävin asiakkaiden luona ja opetin aseman henkilökuntaa markkinoimaan paikkakunnalla. Markkinointi piti sopeuttaa paikalliseksi, joten se vaati minulta asiakkaan näkökulmaan asettumista. Tämän kokemuksen ansiosta uskon, että osaan löytää hyviä ratkaisuja myös Scandic Transin asiakkaille. Ajattelen asiakassuhteet aina pitkinä yhteistyösuhteina, joissa ratkaisu on lopulta tärkeintä, Lassen kertoo.

 

Lassen on työskennellyt myös HH-Ferries-varustamolla, jonka kautta hän tutustui Scandic Transin toimitusjohtaja Mikael Löfqvistiin. Scandic Trans haluaa tulevaisuudessa vahvistaa asemaansa markkinoilla ja Lassen tuntee paljon kuljetusalan toimijoita, joten hänellä on valmiit kontaktit.


Lassenille on tärkeintä yhteydenpito asiakkaaseen.


– Meidän täytyy saada perusteellinen kuva asiakkaasta ja sen tarpeista. Sen avulla voimme suunnitella, miten kuljetus kannattaa toteuttaa. Scandic Transilla koko yritys osallistuu asiakkaan palvelemiseen ja jokaisella on oma tärkeä rooli.


Lassen on rakentanut koko elämänsä ajan asiakassuhteita. Hänen mukaansa myyminen on luottamusta. Lassen haluaa kuunnella asiakkaita aidosti, jotta hän voi löytää ratkaisuja. Kiinnostuksen osoittaminen on tärkeää.


– Kaikki ihmiset ovat samanarvoisia. Koskaan ei tiedä, koska pienestä asiakkaastasi tulee iso. Olen ollut paljon tekemisissä pienten ja keskikokoisten asiakkaiden kanssa ja oppinut ratkaisemaan ongelmia, joita isoilla yrityksillä ei välttämättä ole. Tällaisen kokemuksen ansiosta voin palvella Scandic Transin asiakkaita. Kun olen tehnyt töitä asiakkaiden kanssa, joilla on käytössä rajalliset resurssit, kokemusta on helppo soveltaa kaikkiin asiakkaisiin. Pidän myös Scandic Transilla mielenkiintoisena sitä, että saan työskennellä eri toimialojen kanssa.


Lassen työskentelee Helsingborgissa yhteistyökumppanin Eimskipin tiloissa.

 

Faktat:
Scandic Trans on toiminut maantiekuljetusten viennin ja tuonnin ammattilaisena Pohjoismaissa ja Euroopassa reilun kahden vuosikymmenen ajan. Hoidamme niin lämpösäädellyt kuljetukset, elintarvikekuljetukset, vaarallisten aineiden kuljetukset, lääkekuljetukset kuin pikarahditkin. Scandic Transilla on terminaalit Turussa ja Tukholmassa. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoista logistiikkaosaamista.

croppedimage110170 joakimlassen5 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle