16.12.2020

Vi söker transportplanerare och transportspecialister för en hållbar framtid!

 

Hos Scandic Trans får du vara med i hela flödet och ta stort ansvar. Detta är rollen för dig som redan varit i branschen i några år, men som längtar efter att få vara med och bygga en hållbar transportbransch!

Scandic Trans är en väletablerade transportör och logistikföretag med fokus på hållbar utveckling. Vi behöver dig som kan erbjuda den bästa kundupplevelsen, är organiserad och tar initiativ.

Lokalisering: Korsholm/Vasa

Om tjänsten

Vi är bolaget som ger det lilla extra, som ser till att våra befintliga kunder är otroligt nöjda och som står för det vi lovar. Vi tar oss an utmaningarna och vi löser våra kunders behov. I rollen som Transportledare får du jobba med kunder som har väletablerade namn, främst hanterar vi temperaturreglerade transporter, farligt gods och värdegods. Våra kunder vill leverera inom Europa och vi hjälper dem ta fram den bästa lösningen för att göra detta.

Du blir en del av ett team som arbetar intensivt tillsammans. Du kommer att arbeta nära din chef och du får möjlighet att lära dig allt inom branschen, vara delaktig i siffrorna och komma med idéer. Det här är rollen för dig som vill vara med att bygga ett framgångsrikt bolag.

Stor del av din arbetsdag kommer du och dina kollegor att styra själva över. I stora drag kommer några av dina spännande arbetsuppgifter att vara:

·         Bygga relationer med kund och transportörer

·         Tar emot beställningar och lägger in orders i TA-system

·         Planera och styra trafik på ett optimalt sätt

·         Löpande kundkontakt med befintliga kunder som behöver snabba svar

·         Ha koll på siffror och räkna på priser

  

Vem är du?

För att lyckas i rollen så ser vi att du redan jobbat som transportplanerare eller ledare i ett antal år, vi ser dock också gärna att mindre erfarna entusiastiska personer söker sig till oss. Du är personen som lyckats skapa goda relationer med dina kunder och som vet hur man levererar det lilla extra.

För att trivas maximalt drivs du av att bygga och är målinriktad. Du är inte det minsta rädd för att ringa telefonsamtal och du vet att kommunikation är det viktigaste för att lyckas. Du förväntas agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är medveten om sina egna styrkor och utvecklingsområden och flaggar alltid i tid när du behöver hjälp.

Du kommunicerar flytande på svenska, finska och engelska. Talar du dessutom andra europeiska språk är det ett plus.

 

Scandic Trans

Från A till B. Visst låter det enkelt, men bakom varje lyckad transport finns det en erfaren transportör som förstår kundens behov hela vägen. Den tryggheten hittar du hos oss. Scandic Trans har bedrivit internationella landsvägstransporter i Skandinavien och Europa i över tjugo år med fokus på säkerhet, punktlighet och pålitlighet. Hos oss får du alltid samma personliga känsla och service – oavsett om du vill transportera varmt, kallt, farligt gods eller i expressfart.

Har du inte redan fått en bra känsla för vem vi är så gå in på vår hemsida https://www.scandictrans.fi/framsida/

Förhoppningsvis vill du bli en del av vår resa!

 

Ansökan

Ansök genom att skicka ett persoligt brev inklusive CV till info@scandictrans.fi . Urval sker löpande, men sista ansökningsdag 21.12.2020. 


För frågor om tjänsten kontakta Joakim Lerbacka.

Gå till "Aktuellt"