Nordeuropeisk transportör med starka specialområden

Vill du gå hem i tid?
Inga problem. Vi skickar Johnny.

Trött på att vänta?
Inga problem. Vi skickar Johnny.

100 kartonger blev 99?
Inga problem. Vi skickar Johnny.

Vi är alla Johnny med dig.

Oavsett om det är vår chaufför eller någon på kontoret så får du alltid ett namn att kontakta. Vid varje uppdrag. Alla dagar i veckan. Det är din trygghet för personliga, pålitliga och punktliga transporter.

We're sending Johnny

Vi är med dig hela vägen

Från A till B. Visst låter det enkelt, men bakom varje lyckad transport finns det en erfaren transportör som förstår kundens behov hela vägen. Den tryggheten hittar du hos oss. Scandic Trans har bedrivit internationella landsvägstransporter i Skandinavien och Europa i över tjugo år med fokus på säkerhet, punktlighet och pålitlighet. Hos oss får du alltid samma personliga känsla och service – oavsett om du vill transportera varmt, kallt, farligt gods eller i expressfart.

hos oss får du alltid ett namn

Vi har valt att kalla honom Johnny. Men det kan lika bra vara Raila i speditionen, Jesse bakom ratten eller Jan på trafikplaneringen. Alla vi på Scandic Trans är helt enkelt Johnny med dig alla dagar i veckan. Det är din trygghet att alltid få samma personliga bemötande och samma proaktiva service vid varje transport.

Klicka här så kontaktar vi dig och berättar mer om Johnny och Scandic Trans.

Kontaktuppgifter