Elintarvike­kuljetukset

- tuoreena perille


 

Scandic Trans Oy on panostanut voimakkaasti lämpötilasäädeltyyn kuljetuskalustoon. Elintarvikekuljetuksissa ei tarvita vain kylmää tai lämmintä. Monilla tuotteilla on nykyään hyvin tarkat lämpötilarajat, joista ei voi poiketa. Suklaa ei saa olla liian kuumassa tai kylmässä, jäätelö ei saa sulaa ja vihannekset eivät saa paleltua.

 

Autoissamme on reaaliaikainen lämpötilaseuranta. Kuljettaja saa hälytyksen, jos lämpötila laskee tai nousee liian paljon. Koska panostamme jatkuvasti kuljettajien koulutukseen, heillä on poikkeaviin tilanteisiin tarkat toimintaohjeet. Kuljettaja ajaa tarvittaessa lähimpään kylmävarastoon ja kuorma puretaan tai siirretään toiseen autoon. Noudatamme tarkasti omavalvontajärjestelmäämme. Scandic Transin laaja yhteistyöverkosto eri puolilla Suomea, Ruotsia, Norjaa ja Tanskaa takaa erinomaisen varmuuden poikkeuksellisissa tilanteissa.

 

Elintarvikekuljetukset
- +2 … +4 C°
- -22 … +25 C°

 

Scandic Thermo -kalusto:
- 45 autoa, joista 35 pakastekuljetuksiin sopivaa
- lavametrit: 13,6 - 21,2
- lavapaikat: 33 - 102 (välitaso)

 

TempNet®
- autoissa on reaaliaikainen lämpötilaseuranta
- raportit
- todennus jälkikäteen

 

Oiva-raportti

Oiva

 

 

 

 

 

 

 

Marko Ojala
Puh +358 20 120 2571
GSM +358 500 632 451
marko.ojala@scandictrans.fi