Lääkekuljetukset

– turvallisesti, puhtaasti ja luotettavasti perille

Lääkekuljetusten tärkeimmät vaatimukset ovat turvallisuus, puhtaus ja luotettavuus. Lääkkeiden koostumuksen tulee pysyä muuttumattomana. Lääkkeet ovat myös arvotavaraa, joiden kuljetuksessa tulee noudattaa äärimmäistä huolellisuutta.


Kun kuljettajat osaavat toimia oikein, lääkkeet toimitetaan turvallisesti, luotettavasti ja puhtaasti. Koulutamme kuljettajiamme säännöllisin väliajoin ja noudatamme GDP (hyvä toimintatapa) -ohjeistusta. Sääntelemme tiukasti esimerkiksi yöpymisiä: ne tulee tehdä valvotuilla pysäköintialueilla murtoriskien poistamiseksi. Meillä on käytössämme modernit ja puhtaat autot, jotka soveltuvat sekä lääkkeiden että elintarvikkeiden kuljetukseen.


Olemme panostaneet voimakkaasti lämpötilasäädeltyjen kuljetusten hoitamiseen. Näissä kuljetuksissa lämpötilan pysymistä tarkoissa raja-arvoissa valvotaan lämpötilaseurannan järjestelmällä. Sen avulla asiakas ja kuljettaja saavat halutessaan reaaliaikaisesti tiedon kuljetuslämpötilasta ja reitistä. Monet lääkkeet on kuljetettava täsmälleen oikeassa lämpötilassa, jotta niiden koostumus ei muutu.


Kun arvostat laadukasta valvontaa ja haluat itse seurata omia kuljetuksiasi, ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Reko Märsylä
Puh +358 20 120 2504
GSM +358 40 648 2522
reko.marsyla@scandictrans.fi