Projektikuljetukset

Projektikuljetukset – yksi vastuutaho, monta kuljettajaa

Projektikuljetuksia tarvitaan silloin, kun kuljetuksessa vaihdetaan ajoneuvoa tai tarvitaan useita kuljetus-, siirto-, nosto tai välivarastointipalveluita. Projektikuljetus voi tarkoittaa tuotantokoneen siirtoa, toimitilan muuttoa eri toimipisteeseen tai jonkun tapahtuman tekniikan, tuotteiden ja rakenteiden kuljettamista.


Voimme hoitaa projektikuljetuksen aina tavaroiden pakkauksesta kuljetukseen ja purkuun asti. Maantiekuljetukset ovat erikoisalaamme ja meillä on paljon kokemusta erityisesti elintarvikkeiden kuljetuksesta.
Scandic Trans selvittää asiakkaan puolesta kaikki tarvittavat yhteistyökumppanit sekä heidän tarjoamansa palvelut, osaamisen ja hinnat. Etsimme ratkaisun, jossa asiakkaan tavoite toimitusajan, hinnan ja luotettavuuden osalta toteutuu.


Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä ja hoidamme vaativia lähetyksiä. Kun kuljetusta koordinoi yksi ammattilaistaho, asiakas säästää paljon aikaa. Samalla myös varmistetaan, että kaikki kuljettamiseen liittyvät erityisvaatimukset on huomioitu.


Pystymme tarjoamaan laadukkaita projektikuljetuksia kilpailukykyiseen hintaan, sillä meillä on laaja yhteistyöverkosto ympäri Eurooppaa. Scandic Transin Pohjoismaissa erinomaisesti toimivat kuljetusreitit yhdistetään uusiin maihin. Kohdemaita ovat erityisesti Saksa, Benelux-maat, Ranska, Iso-Britannia, Itävalta ja Puola. Kuljetuksia hoidetaan myös muualle Eurooppaan ja tarvittaessa myös muille mantereille.

 

Projektikuljetukset voivat olla esimerkiksi

- tuotantokoneiden siirtoja
- toimitilojen muuttoja
- erilaisten tapahtumien tekniikan, tuotteiden ja rakenteiden kuljettamista

 

Richard Romar
Puh +358 20 120 2503
GSM +358 40 509 8520
richard.romar@scandictrans.fi