Terminaalipalvelut

– sujuvaa välivarastointia ja tullattavien lähetysten käsittelyä Turussa ja Tukholmassa

Scandic Logistics tarjoaa vienti- ja tuontihuolintapalveluita, kotimaan kuljetuksia, paikallisjakelua, terminaalitoimintaa sekä tavallista ja lämpösäädeltyä varastointia.

 

Terminaali Turku

Scandic Transilla on Turussa oma 2300 m2:n terminaali- ja varastotila, jossa on kylmä-, pakaste- ja viileävarastot. Lisäksi käytössämme on useita yhteistyökumppaneidemme terminaaleja ja varastoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.


Turun terminaali on Tullin hyväksymä väliaikainen varasto. Hyvin tilojemme ansioista voimme välivarastoida asiakkaidemme lähetyksiä sekä lyhyeksi että pidemmäksi ajaksi. Olemme laajentaneet viileän varastotilan neliömääriä.

 

Terminaali Tukholma

Scandic Trans käyttää Ruotsissa useita alihankkijoita, joten nouto- ja jakeluverkosto toimii hyvin jopa ympäri vuorokauden. Scandic Trans hoitaa sekä lämpösäädeltyjen ja viileiden tuotteiden että pakasteiden siirtokuormauksia. Terminaalin ansiosta autojen lastausta voidaan optimoida ja autot voidaan lastata täyteen.

 

 

Scandic Logistics -palvelut Turun toimipisteessä:

- terminaali- ja varastointipalvelut
- välivarastointi
- lyhyt- ja pitkäaikainen varastointi
- pakkaus-, merkitsemis- ja lähettämispalvelut
- tilastot ja raportointi
- logistiikkapalvelu
- huolinta

- viileävarastotila +2 … + 4
- pakastevarastotila -25 … -22 
- kuivavarastotila
- noutopalvelu

 

 

Ota yhteyttä, kun haluat joustoa ja sujuvia palveluita varastointiin, lähetyksiin ja tullattavien lähetysten käsittelyyn.

 

Terminaali Turku
Matias Korte

Puh +358 20 120 2560
GSM +358 40 801 3899
Fax +358 20 120 2556
matias.korte@scandictrans.fi