Terminaalipalvelut ja huolinta

– sujuvaa välivarastointia ja tullattavien lähetysten käsittelyä Turussa ja Tukholmassa

Scandic Logistics tarjoaa vienti- ja tuontihuolintapalveluita, kotimaan kuljetuksia, paikallisjakelua, terminaalitoimintaa sekä tavallista ja lämpösäädeltyä varastointia.

 

Terminaali Turku

Scandic Transilla on Turussa oma 2300 m2:n terminaali- ja varastotila, jossa on kylmä-, pakaste- ja viileävarastot. Lisäksi käytössämme on useita yhteistyökumppaneidemme terminaaleja ja varastoja Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.


Turun terminaali on Tullin hyväksymä väliaikainen varasto. Hyvin tilojemme ansioista voimme välivarastoida asiakkaidemme lähetyksiä sekä lyhyeksi että pidemmäksi ajaksi. Olemme laajentaneet viileän varastotilan neliömääriä.

 

Terminaali Tukholma

Tukholman terminaali sijaitsee Huddingessa noin 10–15 kilometrin päässä keskustasta. Terminaali on hyvien kuljetusyhteyksien päässä Värtanin ja Stadsgårdenin satamista ja matkan varrella Norjasta ja Tanskasta tuleville kuljetuksille.


Terminaali on auki ympäri vuorokauden, joten tavaraa voi viedä ja tuoda mihin vuorokauden aikaan tahansa. Terminaalin ansiosta autojen lastausta voidaan optimoida ja autot voidaan lastata täyteen.


Scandic Trans käyttää Ruotsissa useita alihankkijoita, joten nouto- ja jakeluverkosto toimii hyvin. Tukholmassa on oma yhteyshenkilö. Scandic Trans hoitaa sekä lämpösäädeltyjen ja viileiden tuotteiden että pakasteiden siirtokuormauksia.


Ota yhteyttä, kun haluat joustoa ja sujuvia palveluita varastointiin, lähetyksiin ja tullattavien lähetysten käsittelyyn.

 

Scandic Logistics -palvelut Turun toimipisteessä:
- terminaali- ja varastointipalvelut
- välivarastointi
- lyhyt- ja pitkäaikainen varastointi
- pakkaus-, merkitsemis- ja lähettämispalvelut
- tilastot ja raportointi
- logistiikkapalvelu
- huolinta

- viileävarastotila +2 … + 4
- pakastevarastotila -25 … -22 
- kuivavarastotila
- noutopalvelu

 

Palvelut Tukholman terminaalissa:
- avoinna vuorokauden ympäri
- sijaitsee Huddingessa
- lämpösäädeltyjen ja viileiden tuotteiden sekä pakasteiden siirtokuormaus

 

Terminaali Turku
Matias Korte

Puh +358 20 120 2560
GSM +358 40 801 3899
Fax +358 20 120 2556
matias.korte@scandictrans.fi

 

Huolinta
Raila Suominen
Puh +358 20 120 2554
Fax +358 20 120 2555
raila.suominen@scandictrans.fi