Tullaus ja huolinta

– ammattitaito takaa sujuvan asiakirjojen käsittelyn ja tavaravirtojen liikkumisen

Saat kauttamme ammattitaitoiset tuonti- ja vientikauppaan liittyvät tullaus- ja huolintapalvelut. Meillä on vuosikymmenten ammattitaito tullaus- ja huolintatehtävistä. Saat kauttamme tuonti- ja vientitullaukset, väliaikaiset tullaukset ja jalostukset. Meillä on osaamista mm. konttiviennistä Kaukoitään sekä Venäjän lähetysten tullauksesta. Kun hoidamme keskitetysti kaikki paperityöt tullin ja kuljetusliikkeiden kanssa, asiakkaalla on vain yksi vastuukumppani ja maksettavaksi tulee vain yksi lasku. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.


Olemme Suomen tullilaitoksen hyväksymä rekisteröity luottoasiakas. Meillä on suora sähköinen yhteys tulliin (EDI-yhteys) ja hoidamme tullauspalvelut sähköisesti koko Suomessa. Tarjoamme joustavaa, nopeaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla sekä asiakirjat että tavaravirrat liikkuvat sujuvasti eteenpäin. Turussa saat kauttamme myös manuaalisesti leimattavat asiakirjat.
Noudatamme huolintatoimeksiannoissa Pohjoismaisen Speditööriliiton yleisiä määräyksiä (PSYM2000) – muutoinkin noudatamme kaikkia lakeja ja asetuksia tarkasti.

 

Tuontitullaukset ja vientiselvitykset

- normaali tavara, makeiset ja muut elintarvikkeet, vaaralliset aineet
- oman liikenteen lähetykset (FI-NO, NO-FI)
- erityisosaamista konttiviennistä Kaukoitään sekä auto- ja junakuljetusten tullauksesta Venäjälle
- vienti-ilmoitukset ja asiakirjat
- tullaus maahantuotaessa, viralliset ilmoitukset ja asiakirjojen laatiminen keskitetysti: paperityöt tullin ja kuljetusliikkeiden kanssa, kulujen maksaminen ja laskutus yhdellä kertaa asiakkaalta
- muut tullimenettelyt: jalostus, väliaikainen maahantuonti
- tullauksiin liittyvä konsultointi
- tulliasioinnit Turussa: manuaalisesti tullissa leimattavat asiakirjat