Terminaltjänster och spedition

– smidig mellanlagring och hantering av tullbelagda försändelser i Åbo och Stockholm

Scandic Logistics erbjuder export- och importspeditionstjänster, inrikestransporter, lokaldistribution, terminalverksamhet samt normal och temperaturreglerad lagring.

 

Terminal Åbo

Scandic Trans har i Åbo 2300 m2 terminal- och lageryta, med kyl-, frys- och svallager. Därtill har vi tillgång till flera av våra samarbetspartners terminaler och lager i Finland, Sverige, Norge och Danmark.

 

Tack vare våra välfungerande utrymmen kan vi mellanlagra våra kunders försändelser för både kortare och längre tider. Vi har utvidgat vår svallageryta.

 

 

Terminal Stockholm

Terminalen i Stockholm ligger i Huddinge, ungefär 10–15 kilometer från centrum. Den är placerad invid goda transportförbindelser i hamnarna Värtan och Stadsgården och längs rutten för transporter som kommer från Norge och Danmark.

 

Terminalen är öppen dygnet runt, vilket gör att gods kan föras och hämtas alla tider på dygnet. Tack vare terminalen kan lastningen optimeras och fordonen kan lastas fulla.

 

Scandic Trans använder flera underleverantörer i Sverige, vilket gör att inhämtnings- och distributionsnätet fungerar utmärkt. Företaget har sin egen kontaktperson i Stockholm. Scandic Trans sköter omlastningen av temperaturreglerade, kylda och frysta varor.

 

Kontakta oss då du vill ha flexibilitet och smidig service inom lagring, försändelser och hantering av tullbelagda försändelser.


Scandic Logistics tjänster i Åbo:

 

- terminal- och lagringstjänster
- mellanlagring
- kort- och långtidslagring
- förpacknings-, märknings- och distributionstjänster
- statistik och rapportering
- logistikservice
- spedition
- svallager +2 … +4
- fryslager -25 … -22
- torrlager
- hämtservice


Tjänster i Stockholm

 

- öppet dygnet runt
- ligger i Huddinge
- omlastning av temperaturreglerade, kylda och frysta varor

 

Terminal Åbo
Matias Korte

Tel +358 20 120 2560
GSM +358 40 801 3899
Fax +358 20 120 2556
matias.korte@scandictrans.fi

 

Spedition
Raila Suominen
Tel +358 20 120 2554
Fax +358 20 120 2555
raila.suominen@scandictrans.fi